Huisvuilbelader
9 december 2018
Productiemedewerker
10 december 2018

Bouwmedewerker

image_pdf

Omschrijving:
In de bouwsector komen veel verschillende functies voor. We hebben de meest voorkomende functies hieronder beschreven voor je.

Metselaar
Als metselaar metsel je muren van woningen en gebouwen. Je maakt rechte en gebogen muren, schoon metselwerk dat zichtbaar blijft of metselwerk dat achter stuclagen verdwijnt.

Timmerman
Je houdt je bezig met het uitzetten van het gebouw of bouwwerk, stelt profielen en kozijnen, stelt bekistingen om een eenvoudige betonconstructie te kunnen storten, ontkist, timmert een ruimte af, maakt dakwerk, scheidingswanden en plafonds, monteert deuren en ramen en hangt deze af, voert herstelwerkzaamheden en eenvoudige machinale timmerwerkzaamheden uit.

Medewerker grondverzet weg- en waterbouw
Je houdt je bezig met de aanleg en het onderhoud van infrastructurele werken. Het gaat hierbij om diverse wegconstructies, bestratingen, waterbouwkundige constructies, oeverconstructies en rioolconstructies. Je voert het hiervoor benodigde grondwerk uit, zoals bermen afwerken, taluds maken, sloten en sleuven graven. Dit betreft zowel werk met de hand als met machines.

Schilder
Als schilder voorzie je o.a. deuren, kozijnen, gevels en muren van een verflaag. Je zorgt voor een ondergrond om te beschermen tegen beschadiging, roest of houtrot. Daarnaast horen eenvoudig behangwerk en eenvoudig glaszetwerk ook tot de taken.

Stukadoor
Als stukadoor breng je pleisterwerk aan op o.a. gemetselde muren en betonwanden. Je bewerkt zowel binnenmuren als buitengevels. Je gaat aan de slag in de nieuwbouw of bij renovatie.

Functie-eisen:
• Je bent fysiek fit en steekt graag de handen uit de mouwen
• Je wilt zowel binnen als buiten werken
• Je bent bereid om te reizen. Projecten zijn vaak niet naast de deur. Soms is het nodig om ter plekke te overnachten/ in de kost te gaan
• Je bent bereid tot overwerk
• Specifieke vak- of beroepsopleiding is een pré

Uren:
• meestal fulltime
• Je moet vaak vroeg beginnen
• Einde klus = einde werktijd (kan dus vroeg, maar ook laat zijn)

Locatie: Oss en omgeving

Vacaturenummer: 406-FV

Direct solliciteren

Naam*)

E-mail*

Vacaturenummer*

Motivatie*

Upload je CV*

}